2013-04-17 10:02:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - csalódás érheti

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Érzékenysége is oka lehet annak, ha félreért dolgokat. Gondoljon ma arra, hogy amit lát, és hall, azt a saját lelkén átszűrődve látja és hallja. Sok a zavaró hang, a torzítás. Semmi sem olyan rossz, mint azt ön gondolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma felszabadult és kiegyensúlyozott, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy képes meglátni a mindennapok szépségét, és az élet örökké áradó csodáját. A csoda nem valami különleges, azt ma az egyszerű dolgokban tapasztalja meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon nagy a lemaradása, ezért a mai napját már jó előre beosztotta, hogy mikor mit fog tenni. A feladatai kissé túlnőttek önön. Segíthetne magán, ha nem lenne rest segítséget kérni. Valakiben muszáj lenne megbíznia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem alkalmazhat kettős mércét. Olyan helyzetbe kerül, amikor nehéz részrehajlás nélkül döntenie, mert valaki túlságosan is kedves a szívének. Ha képtelen az elfogulatlanságra, akkor inkább bízza másra a döntést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha megpróbálná egy kívülálló szemén át nézni a helyzetét, talán a megoldásra is könnyebben rátalálna. Ami önnek fontos, az másnak nem annyira. De ami önnek számít, azt önmagán is illene számon kérnie. Különben miről beszél?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma valamilyen kisebb veszteség érheti, ám ez nem szabad, hogy kedvét szegje. Tekintse ezt úgy, mint egy szükséges rosszat, ami ahhoz szükséges, hogy a fontos céljait elérje. Ha ragaszkodó, kicsinyes akkor rosszabbul járhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy rokona vagy ismerőse csalódást okozhat önnek azzal, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhet miatta. Ne haragudjon rá, mert önhibáján kívül történt ez így. De tegyen meg mindent annak érdekében, hogy többé ne fordulhasson elő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Észre sem vette, de az utóbbi időben annyi terhet vett magára, hogy mostanra már alig bírja az iramot. Nem kell azonban mégsem mindent önnek vállalnia. A felelősség is teher, azt is rakja át beosztottaira, gyermekeire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Annyira vágyná a nyugalmat, a harmóniát. Ám azt legelébb önmagában kellene megtalálnia, ha a külvilágban is meg szeretné tapasztalni. Amíg csak a kétely, vagy a félelem fogan meg a lelkében, addig azzal is fog találkozni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rengeteg a teendője, de ma még az sem vigasztalja, hogyha ezzel sikerül végeznie. Valami többre vágyna. Talán önmagának sem meri megfogalmazni, hogy mire. Pedig, ha tudja, látja, könnyebb lenne elérni. Ha valóban azt akarja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyén mindenkitől eltérő véleményt képvisel megint. Öntől szerencsére elnézik ezt a különcséget. Sőt el is várják. Ön a kontroll, akin a többiek lemérik a helyzetüket. Az udvari bolond különleges szerepe ma ismét önre hárul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nagyobb figyelmet fordít a külsőségekre, mint máskor. Minden oka megvan rá, valaki, aki fontos az ön szívének találkozóra hívta. Lehet, hogy nagy reményeiben kissé csalódni fog, de azért ne adja fel a reményt. Lassan haladjon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: